fbpx
De magische formule van de liefde

Geluk en liefde….

Gaan altijd hand in hand. Liefde voor jezelf en voor anderen is een belangrijke bron van jouw geluk. En deze bron is onuitputtelijk als je weet hoe je ermee moet omgaan. Soms gaat het vanzelf en soms lig je er dagen wakker van. Wat zou jij doen als je jouw magische liefdesformule kende?

Twee pijlers

Vanaf het moment van je geboorte heb je ervaring opgedaan in liefde. De liefde van je ouders en familie. Kennissen die vrienden worden. En die eerste vlinders in je buik. Liefde is uniek maar er moet wel aan gewerkt worden. Elke relatie heeft aandacht nodig. Of deze nu vriendschappelijk is of net dat ietsje meer. Twee belangrijke pijlers in elke relatie is communicatie en vertrouwen. Wanneer je deze pijlers goed verzorgt vind je jouw formule. Met deze magische formule kan je de hele wereld aan.

Een schatkist vol liefde

Een tijd geleden kocht ik de schatkist vol liefde van Leo Bormans. Deze box helpt je om aan jouw magische formule te werken. Maar je ervaart vooral meer liefde in je leven. Het concept is simpel. In de box zitten 52 kaarten. Elke week kan je een kaart nemen en de opdrachten die er op staan uitvoeren. Op elke kaart staan er twee opdrachten. Een eerste voor wie alleen met de schatkist aan de slag wil gaan. En een tweede om samen met je partner te doen of te bespreken.

Ik en mijn partner hebben enkele maanden geleden de schatkist van de liefde geopend. Niet omdat er problemen waren. Gewoon om te weten of we goed bezig zijn! Hieronder geef ik je graag enkele tips mee om jouw magische formule te ontdekken:

  • Kies een vast moment voor de box. Het is jouw date-time moment. Met jezelf of met je partner
  • Sta open voor alle opdrachten. Maar als je de opdracht leest, en je hebt er een raar gevoel bij, sla gerust een kaartje over.
  • Alle opdrachten houden je een spiegel voor over jouw unieke liefde. Vb: een opdracht was om drie positieve en één negatieve eigenschap van de ander op te schrijven en te bespreken. Best confronterend als er iets tussen staat dat je van jezelf niet wist.
  • De opdrachten zetten ook aan tot actie. Door openlijk je eigenschappen met elkaar te bespreken kan je er ook effectief iets aan doen.
  • Een opdracht kan soms weken nazinderen. Geniet daarvan!

Deel gerust jouw magische formule van de liefde. Want zoals daarnet geschreven: liefde is uniek.

En toen leefden ze nog lang & gelukkig! 🙂

Veel liefs,

Selina

De magische formule van de liefde