fbpx

Hé, ik ben Selina

Mama van Cody & Lexie en de liefdevolle partner van Joachim. Naast dagelijks genieten van chocolade, het verwelkomen van bloemen in huis en het beleven van heerlijke lachbuien, doe ik vooral waar ik blij van word. En dat is jou meenemen op het pad van geluk.

 

Samen bewandelen we een pad waarop je de tijd neemt om verbinding te maken met jezelf. Een pad waarop je je goed mag voelen en waar je bewuster gaat leven. Het is een pad vol positieve vibes, rust en ontspanning om dichter bij jezelf te komen. Met mijn passie voor yoga en coaching wil ik jou wakker schudden en bewuster laten omgaan met jezelf, je passies en je dromen.

 

 

Ik leer je voelen in plaats van alleen maar denken. Je ontdekt hoe je rust kunt brengen in je hoofd en je lichaam. Samen leren we vertragen en ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Je leert je eigen pad van geluk kennen, omdat jij uniek bent, net als jouw pad. We ontwikkelen een positieve groeimindset en creëren een betekenisvol dagelijks leven. Samen transformeren we naar een betere versie van onszelf, met vallen en opstaan.

 

Mijn verhaal begon toen ik mijn eigen pad van geluk zocht. Het kostte tijd en moeite. In 2016 stelde ik mezelf voor het eerst de vraag: “Is dit het nu?” Was dit het leven dat ik wilde leiden en waar ik gelukkig van werd? Ik besloot niet stil te blijven zitten en ging op zoek naar antwoorden. Ik kocht een loopbaancheque, schreef me in voor een cursus gezondheidscoach en ging naar Ibiza voor mijn eerste yogaretreat. Deze acties zorgden ervoor dat ik bewuster in het leven ging staan.

 

Na veel soul searching wist ik wat ik wilde en ging ik op zoek naar manieren om dit te integreren in mijn dagelijks leven. Hierdoor moest ik sommige dingen achter me laten die me niet langer energie gaven, zoals een relatie van tien jaar en een baan met geweldige collega’s. Maar wat me energie gaf? Een nieuwe relatie, een nieuwe baan en het ontstaan van Geluksvlinder. Elke dag ben ik nog steeds bezig met het bewandelen van mijn pad van geluk. Het gaat met vallen en opstaan, met momenten van stilstand en vooruitgang. Maar vooral met enthousiasme en vertrouwen in mezelf. Ik blijf elke dag leren zodat ik het beste van mezelf kan geven.

 

Wat heb ik al geleerd? Ik heb al veel geleerd op mijn reis:

 

  • 85 uur Pre- & Postnatale Yoga TT – Clare Newman
  • 24 uur Aerial Yoga TT – Juliette Dormaar
  • 200 uur Anusara Yoga Teacher Training (TT) – Joachim Meire
  • 50 uur Yin Yoga TT – Mirjam Wagner
  • 14,5 uur Restorative Yoga TT – Monika Munzinger
  • 30 uur Yoga Therapy – Anneke Sips & Katherine Walker
  • 80 uur Oplossingsgericht Coachen basis en verdieping – Il Faro
  • 360 uur Gezondheidscoach – Syntra
  • 24 uur Loopbaancoach – WISL
  • 40 uur VIP24 Consulent – Conexus

Ik kan niet wachten om al deze kennis en ervaring met jou te delen, zodat jij bewuster en gelukkiger in het leven kunt staan. Laten we samen het pad van geluk bewandelen en jouw vlinder laten fladderen.

Loopbaancoach Lokeren