fbpx

Veelgestelde vragen

Een les flowyoga duurt altijd 75 min. We starten met een kort moment van intunen, gevolgd door een ademhalingsoefening. We warmen het lichaam langzaam op voordat we overgaan op de dynamische, versterkende en balanshoudingen. Naar het einde toe volgt de cooling down gevolgd door een deugddoend rustmoment. We sluiten de les altijd af met een kopje thee. We raken ook steeds verschillende thema’s aan. O.a. vertrouwen, uit de comfortzone, maan, hart openen, groeien, krachtig worden,…

Gemakkelijk zittende kledij, een flesje water en jouw glimlach. Yoga wordt gedaan op blote voeten. Al het nodige materiaal (o.a. yogamatje) is aanwezig om volop te genieten van jouw yogales. Het is aan te raden om iets warms (sokken, sweater,…) mee te nemen om je warm te houden op het einde van de les.

De lessen gaan door in de yogastudio te Lokeren.

  1. Ga naar het lessenrooster. Klik op Meer info naast de de lessenreeks of workshop die je wil volgen.
  2. Klik dan op de boek nu knop 
  3. Vul je gegevens in 
  4. Maak je keuze hoe je deze wil betalen: Online of via overschrijving.
  5. Je ontvangt automatisch een bevestigingsmail met alle details van je geboekte les.

Loop je vast bij het inschrijven? Check even de FAQ of contacteer mij.

Neen. Wil je graag kennismaken met het aanbod? Volg dan een yogaworkshop, bekijk de gratis yogavideo’s of boek een relaxatiesessie.

Overleg eerst met je arts. Yoga kan jouw klachten helpen verlichten. En toch is het belangrijk te laten weten aan de lesgever wat je klachten zijn. Sommige houdingen werken helend. Bij andere houdingen doe je beter een variatie omdat deze gezonder is. Aangezien de flowyoga gegeven wordt in kleine groepjes, word je altijd persoonlijk begeleid.

Ja, je mag zeker yoga doen tijdens je zwangerschap. Ik raad wel aan om de aangepaste reeks zwangerschapsyoga te volgen. 

Absoluut! Yoga is niet zomaar een sport en opeenvolging van houdingen. Je leert verschillende ademhalingsoefeningen die je helpen bij stress situaties. Ook de thema’s die we aanraken in de les kunnen je helpen bij jouw herstel. Bovendien is het wetenschappelijk bewezen dat yoga stress vermindert.  
Ons aanbod, ondersteunt zelfontplooiing en kan een begeleiding zijn naar bewustzijn, maar de lessen zijn niet bedoeld als vervanging voor medisch advies, diagnose of behandeling.