fbpx

Ontdek innerlijke rust en vernieuwde energie

Tijdens een relaxatiesessie gaan we samen op zoek naar handvaten die je helpen ontspannen en je stress verminderen.  
 

Door gebruik te maken van verschillende body & mind technieken zoals yoga, massage, mindfulness, meditatie, visualisatie, ademhalings-en ontspanningsoefeningen breng je bewust je aandacht naar je lichaam. Zo begrijp je beter de verbinding tussen je lichaam en geest. 

Na een sessie ervaar je

Tijdens de sessie worden er technieken gebruikt die helpen om het zenuwstelsel te kalmeren, de hartslag te verlagen en de ademhaling te vertragen, wat kan bijdragen aan het verminderen van stress en angst.

Door uit de ratrace te stappen en je lichaam naar een staat van rust-en herstel te brengen, ervaar je een goede nachtrust

De technieken helpen je focus verbeteren, waardoor het gemakkelijker wordt om productiever te zijn en taken efficiënter uit te voeren.

Stress en angst maar ook emoties kunnen zich vastzetten in het lichaam en blokkades veroorzaken. Door yoga en massage brengen we rust en soepelheid in het lichaam

Je wordt je bewust van je eigen gedachten en emoties, wat kan leiden tot meer zelfkennis en zelfliefde.

Wat kan je verwachten?

1h15 – 75 €

Comfortabele kleren zorgen dat je helemaal kan ontspannen.  De massage gebeurt met de kleren aan. Enkel voor de heerlijke hoofd-en nekmassage gebruik ik een roller met etherische oliën. 

Betalen kan ter plaatse via payconiq of cash

Hoor het ook eens van een ander:

Valerie:

Nancy: