fbpx

Loopbaancoaching

Meer zelfvertrouwen en energie!

Als drukbezette, zorgzame vrouw is het belangrijk om veerkrachtig te zijn op de werkvloer. Maar hoe veerkrachtig je ook bent, soms loop je vast. Je voelt dat er verandering nodig is om te groeien, maar je weet niet waar te beginnen.

 

Is dit herkenbaar?

 • Je hebt ‘s morgens geen goesting om te gaan werken. 
 • Je voelt je futloos en vraagt je af of dit wel is wat je elke dag wil doen.
 • Je wil groeien als persoon maar hebt het gevoel dat je ter plaats blijft trappelen. 
 • De job die je voorheen zo graag deed, vind je nu niet meer leuk.
 • Je wil graag iets anders gaan doen maar je weet niet wat. 
 • En misschien heb je het gevoel dat je onderweg een stukje van jezelf bent kwijtgeraakt.

Je verlangt naar meer zelfvertrouwen, energie en een positievere kijk op het leven. Je wilt trots zijn op jezelf en je goed voelen bij wat je doet. 

Bovenal wil je de veerkracht vinden om eventuele toekomstige problemen aan te kunnen.


Je bent niet alleen!

 

Samen bewandelen we je pad naar meer zelfvertrouwen en energie. Jij zit aan het stuur, en ik sta naast jou als loopbaancoach.

Loopbaancoaching Lokeren
Loopbaancoach Lokeren

Tijdens loopbaancoaching leer ik jou hoe je jouw leven waardevol kunt inrichten met de dingen die jou gelukkig maken.

Samen zullen we je interesses, sterke punten en motivatiefactoren ontdekken.

 

 

Ik geef je alle tijd die je nodig hebt om op ontdekkingsreis te gaan naar jezelf, zodat je jouw ware natuur kunt terugvinden.

Ik help je om vastgeroeste denk- en leefpatronen om te buigen.

Samen zullen we werken aan het ontwikkelen van je competenties en het ontdekken van je talenten. 

 

 

Tijdens dit traject zul je een duidelijke transformatie ervaren tussen het begin en het einde. Dankzij de coaching krijg je concrete handvatten waarmee je direct aan de slag kunt. Je zult inzicht krijgen in hoe je een zinvol dagelijks leven kunt creëren, met de kracht om kleine en grote uitdagingen aan te gaan. Je zult leren hoe je jouw motivatie en gezondheid kunt bevorderen, en welke mogelijkheden er voor jou liggen, zowel op persoonlijk vlak als in je carrière.

 

Wacht niet langer om de verandering in gang te zetten die je nodig hebt. Investeer in jezelf en neem de stap naar een leven dat jou vervult. 

Dankzij Selina heb ik inzicht verworven in de richting van mijn loopbaan. Op een warme manier leer je jezelf beter kennen. Selina heeft de voeling om aan jou te voelen wanneer je het lastig hebt en om daar op  een warme manier mee om te gaan zodat je innerlijke rust vindt. Met veel enthousiasme gaat zij samen met jou op pad om op je vraag een antwoord te vinden. Ze begeleid je op zo een manier dat je nieuwe inzichten verwerft in je mogelijkheden. Met andere woorden een aanrader voor iedereen die zijn/haar professionele carrière even onder de loep wenst te nemen. 

Tanja

Selina heeft me geholpen om uit mijn hoofd te komen en mijn gevoel te onderzoeken, wat mij hielp tot nieuwe inzichten te komen. Het was fijn om de resultaten van de oefeningen als een puzzel bij elkaar te leggen en zo een duidelijk totaalbeeld te krijgen. 

Wendy

Hoi, ik ben Selina

Ik ben 34 jaar en verloofd met mijn partner Joachim. Samen zijn we de trotse ouders van Cody en Lexie, twee energieke kinderen die mijn wereld compleet maken.

 

Na tien jaar werkzaam te zijn geweest als HR-medewerker in verschillende bedrijven, waarbij ik zowel medewerkers als leidinggevenden coachte, heb ik de beslissing genomen om fulltime yoga- en mindsetcoach te worden. Deze keuze werd geïnspireerd door mijn eigen ervaring met loopbaancoaching in 2016, toen ik merkte dat ik me niet meer uitgedaagd voelde in mijn werk. Dit was het begin van mijn persoonlijke groei.

 

Tijdens dat proces leerde ik dat het niet alleen voldoende is om te dromen, maar ook om actie te ondernemen (hoewel dat soms nog steeds een aandachtspuntje is, moet ik toegeven!). Ik ontdekte dat ongeacht hoe groot je droom ook is, als je in jezelf gelooft en kleine stapjes zet, je er uiteindelijk zult komen.

 

En dat is precies wat ik voor jou wil: dat je elke dag vol zelfvertrouwen opstaat en de dingen doet die je graag doet. Persoonlijke groei is namelijk een continu proces dat tijd en aandacht vraagt, zodat het kan bloeien.

 

Ik geloof dat iedereen het vermogen heeft om te groeien, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Met mijn ervaring en expertise als yoga- en mindsetcoach help ik jou om je eigen pad van groei te bewandelen. Samen zullen we obstakels overwinnen en belemmerende overtuigingen ontdekken en doorbreken.

 

Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op deze reis van zelfbewustzijn en transformatie. Laten we samenwerken aan jouw persoonlijke groei, zodat je het leven kunt leiden waar je van droomt.

Loopbaancoach Lokeren

Na afloop van het traject

Zal je merken dat je sterker, veerkrachtiger en zelfverzekerder bent geworden. Je zult klaar zijn om de uitdagingen in je carrière en leven met volle kracht aan te gaan. 

 

Ben je in het bezit van een persoonlijk ontwikkelingsplan. Want een droom kan heel ver weg en groot lijken. Ik help je mee om deze droom in kleine stapjes op te splitsen zodat je in actie durft komen. 

Loopbaancoaching Lokeren

Ik ben zeer tevreden over het traject. het heeft me goed doen nadenken hoe ik terug naar mijn positieve ‘ik’ kan gaan. Ik ben blij dat ik daarvoor de nodige tips heb gekregen. Selina is heel rustig en dat voelde goed aan. Het gaf me telkens veel rust in mijn hoofd.

Sofie

Ik heb mezelf veel beter leren kennen waardoor ik betere keuzes zal maken in de toekomst. Het was zeer degelijk, met duidelijke opdrachten en oefeningen. 

Marjolijn

Hoe werkt loopbaancoaching?

Afhankelijk van het aantal loopbaancheques waar jij recht op hebt of voor kiest, kan je van 4 tot 7 uur coaching benutten.

 • De eerste cheque kost je 45 euro en geeft je recht op 4 uur loopbaancoaching.
 • De tweede cheque kost je 45 euro en geeft je recht op 3 uur loopbaancoaching.

Om gebruik te maken van de VDAB-loopbaancheques, dien je te voldoen aan deze voorwaarden:

 • Residentie: je woont in Vlaanderen en/of Brussel.
 • Taal: je spreekt Nederlands.
 • Werkregime: je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige.
 • Werkervaring: je werkte minimum 7 jaar als werknemer of zelfstandige.
 • Timing: je hebt de laatste 6 jaar geen loopbaanbegeleiding genoten met tussenkomst
  van de VDAB.

De volledige info en voorwaarden kan je hier raadplegen. 

 

Neem vandaag nog contact op om te beginnen aan je reis van veerkracht en persoonlijke groei.

Ik bied loopbaancheques aan, in samenwerking met het gemandateerd loopbaancentrum Coachinglife en de VDAB.

Ik zou iedereen coaching bij Geluksvlinder aanraden. Je leert jezelf beter kennen en leert daardoor inzien of je huidige job bij je past. De stap naar een ‘droomjob’ wordt zo iets concreter. Selina neemt op een rustige, maar op haar eigen enthousiaste manier tijd voor jouw traject. Ik kijk er met een fijn gevoel op terug. Dankjewel!!!

Marcelien

Door de begeleiding van Geluksvlinder ben ik echt voor mijn droom durven gaan. Een idee waar ik al een jaar met in mijn hoofd zat. Het blokkeerde mij doordat ik niet vond hoe ik dit werkelijkheid kon maken. Ook mijn zelfvertrouwen verzwakte door de gedachte dat ik dit niet ging kunnen. Door de juiste tips, hulp en opdrachten tijdens de coaching werd mijn droom stapje per stapje werkelijkheid en zo ontstond het concept ‘Droomvlucht’. Mijn droom kreeg een naam en steeds meer vorm. Door dit traject aan te gaan werd het beste uit mezelf gehaald, in kon plots de administratieve stappen zetten om in bijberoep te gaan. Dit was voordien een grote donderwolk die me tegenhield om mijn droom concreet te maken. Week na week werd mijn droom concreter en kreeg het vorm. Doorheen de begeleiding werd mijn zelfvertrouwen groter en gaf het me de kracht er helemaal voor te gaan. Dankjewel Geluksvlinder.

Jolien

Door de eerlijke en rustige sfeer die Selina overbrengt, durf je dieper binnenin jezelf te graven. Hierdoor komen zaken naar boven en leg je jezelf voor een stukje bloot. Het is niet iedereen gegeven om zoiets in een mens naar boven te halen. Ik raad Selina iedereen die nog maar een beetje twijfelt over zijn/haar job deze coaching aan !

Stefanie