fbpx
Inner Bliss traject

In mijn vorige blog had ik het over duurzaam zelfzorg en hoe je dit kan toepassen in jouw leven om jouw INNER BLISS te vinden. Inner Bliss is het gevoel dat je ervaart wanneer je innerlijk gelukkig bent. Maar wat levert jou dat eigenlijk op?

Van onrust naar rust

Als jij jezelf goed voelt dan ervaar je meer rust en stabiliteit. Je bent jou bewust van de spanningen in jouw lijf en de gekmakende gedachten in jouw hoofd. Je herkent de rusteloosheid en blokkades. En je hebt de kracht en tools om deze blokkades te doorbreken. Je kan zelf kiezen wanneer je ze inzet om rust te brengen in een wereld die blijft doorgaan.

Jezelf graag zien

Je omarmt jezelf met al haar perfecties en imperfecties. Je bent in de mogelijkheid jezelf weer te leren voelen. één voor één leer je de beschermingslagen rond je hart kennen om tot het diepste van je ware ik te komen. Je leert in je eigen tijd en op je eigen tempo te leven.

Jezelf leren kennen

Het leven is een reis. Jij bepaalt waar je naartoe gaat en hoe je die reis wil maken. Je ontdekt jouw potentieel en hoe je dit zinvol kan inzetten in jouw dagelijks leven. Je staat zelf aan het stuur van jouw leven.

Wanneer jij jouw INNER BLISS ontdekt, ervaar je meer rust, zelfliefde en zelfbewustzijn. Ik ben er zo zot van dat ik er een cursus over schreef. Met de healing toolboxen in de cursus kan je zelf aan de slag om jouw Inner Bliss te ontrafelen.

Wil jij graag weten hoe het het nu met jouw INNER BLISS gaat? Doe dan de INNER BLISS SCAN.

3 redenen om je Inner Bliss te vinden