fbpx
Durf falen, leren en dromen

Één jaar geleden lanceerde ik mijn eerste blogpost. Sindsdien is er enorm veel veranderd in mijn leven. Ik heb een nieuwe liefde, geef vol passie wekelijks yogales en heb een nieuwe job. Maar bovenal voel ik mij gelukkiger! Ik zie mijn blog dan ook als het eerste geplante zaadje in mijn persoonlijk transformatieproces. Een proces dat broodnodig was maar ook eentje waar ik veel lef voor nodig had. Want ook ik ben onzeker. Constant waren er gedachten… gaat mijn blog wel gelezen worden? Ga ik genoeg inspiratie hebben om over te schrijven en ohja zal ik er tijd voor vinden? Mijn gedachten waren weer goed op mijn geweten aan het inspelen.

Dankzij de steun van verschillende prachtige mensen die deze wereld rijk heeft, ben ik hier toch mee doorgegaan. Als ik er nu op terugkijk, ben ik deze personen enorm dankbaar. Zij hebben me de moed gegeven om mijn passies en dromen na te jagen.

En dat sprankeltje hoop en stukje steun dat ze mij gaven, hebben ervoor gezorgd dat ik mij nu op dit moment gelukkig voel. Maar geluk maak je vooral zelf door te durven falen, leren en dromen.

Fail & Fall

Het afgelopen jaar leidde niet alleen tot successen maar ook tot afscheid nemen van oude gewoontes, dierbare vrienden en collega’s en fijne momenten. Er waren slapeloze nachten en er stroomden watervallen van tranen. Falen en vallen is moeilijk en pijnlijk. Je gedachten nemen alles over en je verliest de connectie met jezelf.

Learn

Maar deze momenten brachten me ook nieuwe wijsheden, nieuwe vrienden en meer inzicht in mezelf. Het falen en vallen maakt je krachtiger. Het leert jou om er een volgende keer beter mee om te gaan. Na een tijd word je terug één met jezelf.

The wound is where the light enters you – Rumi

Dream

Met deze blog wil ik jou steunen om volop voor je dromen te gaan. En ik verzeker je, het zal geen mooi, gladgestreken pad zijn dat je zal bewandelen.

Er zullen bergen en dalen zijn met hobbelige gronden. Weet dat als je in zo’n moment terecht komt, je er altijd sterker gaat uitkomen. Fail – Fall & Learn!

Er zijn altijd mensen die je omringen met onvoorwaardelijke liefde. En die je voor dik en dun zullen steunen.

Geluk is maakbaar. Dromen bereikbaar. Zowel successen als faalmomenten dragen bij aan jouw geluksgevoel. Omarm het en kom in actie

OF

Om het met de titel van mijn eerste blog af te sluiten

LEF DOET LEVEN

Veel liefs,

Selina

Durf falen, leren en dromen