fbpx
Sluit het jaar af met een giga glimlach

En dat dankzij een eenvoudig ritueel.

In het midden van het jaar schreef ik over het bijhouden van geluksbriefjes. Het was heel simpel: schrijf wekelijks je kleine gelukjes op en doe ze in een bokaal.20171227_112854.jpg

Een keitof experiment dat voor mij eindelijk zijn afloop kent.

Gisteren heb ik mijn bokaal opengemaakt. Het gevoel daarbij bracht me terug naar mijn kindertijd. Het was alsof ik mijn spaarpot openmaakte om te weten hoeveel centjes ik had. Vol ongeduld ontrolde ik mijn briefjes. Bij elke briefje voelde ik me een klein beetje groeien… van geluk.

Ontdek hoe jij kan groeien van dit experiment!

Jouw geluksmoment

Elk geluksbriefje brengt je terug naar één moment in het verleden. Een moment dat je meteen in al zijn geuren en kleuren opnieuw beleefd. Een moment dat een glimlach op je gezicht tovert. Maar sommige briefjes maken je nu niet meer gelukkig. Op één jaar tijd kan er heel veel veranderen. En misschien maakt dat moment je nu niet meer gelukkig maar heb je er wel heel veel uit geleerd. En ben je er nu wel trots op dat je het hebt meegemaakt. Geniet met volle teugen van al jouw geluksmomenten. Want ze kunnen soms snel voorbij zijn.

Klein & groot

Geluk zit in de kleine dingen zoals de vlinders in de tuin. Een kampvuur bij vrienden. Maar geluk zit ook in grote dingen die je wereld een beetje op z’n kop zetten. Zoals de liefde van je leven ontmoeten. Of een kind krijgen. Waardeer zowel de grote als de kleine dingen. En wees dankbaar dat je elke dag gelukkig mag doorbrengen.

Maar bovenal had ik een giga glimlach op mijn gezicht. Een gelukzalig gevoel dat even bleef nazinderen. Dit was een experiment. En ik maak er nu met veel goesting een vast ritueel van.

Als je jouw goede voornemens nog moet opschrijven. Dan kan dit er gerust één van zijn!

Deel gerust jouw ritueel waar je zo gelukkig van wordt! Wie weet help je er anderen mee groeien.

Veel liefs,

Selina

Sluit het jaar af met een giga glimlach