fbpx
Lef doet leven

Doe jij in je leven waar je gelukkig van wordt?

Ja. Nee. Misschien.

Ik wel! ’s Ochtends groet ik de dingen met deze groeimindset:

  • Heb het Lef. Neem verantwoordelijkheid.
  • Zet je klaagmodus uit. Schrap je frustraties.
  • Neem het heft in eigen handen.

Ik hoor je nu denken, hoe doe ik dat nu?

Leven in liefde met jezelf

Alles begint met jezelf graag te zien. Kijk ’s morgens in de spiegel en zeg luidop ‘ik zie je graag’. Klinkt gek hé.

Bezin er maar eens over: Hoe kan je van iemand anders verwachten dat hij of zij je graag ziet als je jezelf niet graag ziet? Je goed in je vel voelen start met een gezonde dosis zelfliefde en eigenwaarde. Het is niet nodig om perfectie na te streven. Wees gelukkig met de persoon die je bent.

Leven in het nu

Vergeet gisteren. Kijk niet naar morgen. Koester vandaag.

Zo stort jij jezelf elke dag in een nieuw avontuur.

Leven in het nu brengt heel wat positieve energie met zich mee. Je kan je vlotter focussen en krijgt meer gedaan. Bovendien hou je er een energieboost aan over die je onoverwinnelijk maakt. Wil dit zeggen dat je niet meer mag plannen en organiseren? Helemaal niet. Zolang je op dat moment maar met je volle aandacht en goesting aanwezig bent.

Leven vol passie

Doe elke dag waar je gelukkig van wordt.

Lach. Straal. Geniet.

Het neerpennen van dit eerste blogbericht tovert een glimlach op mijn gezicht.

Schrijven is al heel lang een passie.

Als kind bracht ik wekelijks een bezoekje aan de bib. Hield ik meerdere dagboeken bij. En won ik ooit een gedichtenwedstrijd. Één van mijn dromen was (Neen, is nog steeds) een boek schrijven. Deze passie stond even op een laag pitje. Je groeit op, studeert, werkt,…

Tot ik onlangs mijn ervaringen over een Yoga & Hiking Retreat deelde in een recensie. Wat was het fijn om die passie opnieuw te beleven. Samen met dat sprankeltje lef blaas ik mijn schrijfvuur nieuw leven in.

De champagne doopt hierbij:

“Geluksv(l)inder”

Ben jij op zoek naar geluk?

Dan heb jij jouw klavertje vier gevonden.

In mijn blog vind je het geluk in een gezonde levensstijl. Ik fladder van de voordelen van gezonde voeding naar de kracht van yoga tot aan jouw geluksgevoel.

Via deze weg wil ik je inspireren naar het pad van geluk en lef. Want lef doet leven!

Veel L(i)efs, Selina

Speciaal dank(je) aan

Lef doet leven