fbpx

Workshops

Tijdens een workshop word je de volle twee uur ondergedompeld in één bepaald thema. 

We staan even stil bij de Oosterse en Westerse benadering van het thema. 

Daarna volgt een kort moment van intunen en een ademhalingsoefening. We doen verschillende yogahoudingen en meditaties die passen binnen het thema. We sluiten steeds af met een extralang deugddoend rustmoment en een kopje thee aan het einde van de les.

De workshops gaan door vanaf 5 deelnemers en zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden tenzij anders aangegeven. 

Tarief = 30 €/ workshops

Inschrijven doe je hieronder. Je zal doorgestuurd worden naar ons reservatieplatform ‘Momoyoga’. Daar meld je jou eerst aan om vervolgens de reservatie en betaling in orde te brengen. 

Geluksvlinder Lokeren

Workshops

Yoga voor sporters

Ben je een fervente loper? Of doe je aan krachttraining? Yoga helpt met het ontwikkelen van meer lichaamsbewustzijn en het ontspannen van de spieren na een training. Tijdens deze workshop leer ik jou een reeks yogahoudingen die je na een training kan doen.

24 november 2022 van 19u30 – 21u30 // Schrijf je hier in

Gezonde rug

Veel mensen hebben last van rugpijn. De kans dat je ooit al rugpijn hebt gehad of gaat krijgen is best groot. Stress speelt hierin een grote rol. Maar ook een slechte houding, zwakke spieren, te gespannen spieren en een gebrek aan lichaamsbewustzijn dragen bij aan rugpijn. Dit zijn allemaal problemen die yoga zeer effectief kan aanpakken. En dat dankzij de mix van yoga houdingen, ademhalingsoefeningen en meditatie. In deze workshop leer ik jou hoe yoga jouw rugpijn kan verlichten. We doen enkele keren een korte, toegankelijke reeks van yogahoudingen die je thuis gemakkelijk kan herhalen.

1 december 2022 van 19u30-21u30 // Schrijf je hier in

Yoga Lokeren

Lunar Flow

De maan staat altijd aan de hemel. Waar je ook bent. Maar wist je ook dat de maan een grote invloed uitoefent op je stemming, je emoties en je gedrag? In deze workshop ontdek je hoe je met deze energie positief kan omgaan en hoe je yoga daarin kan gebruiken.

8 december 2022 van 19u30 – 21u30 // Schrijf je hier in

Detox

De feestdagen en gezellig samenzijn staan deze periode centraal. Maar het is ook een belangrijke periode om stil te staan bij wat je kan loslaten en niet meer nodig hebt in 2023. Tijdens deze workshop doen we verschillende yogahoudingen die gericht zijn op het zuiveren of detoxen van het lichaam. Daarnaast neem je ook tijd om te reflecteren over 2022 en te kijken naar 2023.

28 december 2022 van 19u30-21u30 // Schrijf je hier in

Yoga Geluksvlinder Lokeren

Naar binnen keren en diepe rust

Putteke winter, het is koud en nat. Net zoals in de natuur is dit het ideale moment om naar binnen te keren. Het lichaam verlangt tijdens deze periode naar rust, bezinning en stabiliteit. Het element water, dat dit seizoen centraal staat, geeft jou de kracht om in jezelf te geloven en met stress om te gaan. We duiken in de signalen van disbalans en bekijken we hoe we de balans kunnen terugvinden met yoga.

4 januari 2022 van 09u30-11u30 // Schrijf je hier in

4 januari 2022 van 19u30-21u30 // Schrijf je hier in

Yoga Geluksvlinder Lokeren
Yoga Lokeren

Lunar Flow

De maan staat altijd aan de hemel. Waar je ook bent. Maar wist je ook dat de maan een grote invloed uitoefent op je stemming, je emoties en je gedrag? In deze workshop ontdek je hoe je met deze energie positief kan omgaan en hoe je yoga daarin kan gebruiken.

5 januari 2022 van 19u30 – 21u30 // Schrijf je hier in

6 januari 2022 van 09u30 – 11u30 // Schrijf je hier in