fbpx

Workshops

Tijdens een workshop word je de volle twee uur ondergedompeld in één bepaald thema. 

We staan even stil bij de Oosterse en Westerse benadering van het thema. 

Daarna volgt een kort moment van intunen en een ademhalingsoefening. We doen verschillende yogahoudingen en meditaties die passen binnen het thema. We sluiten steeds af met een extralang deugddoend rustmoment en een kopje thee aan het einde van de les.

De workshops gaan door vanaf 5 deelnemers en zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden tenzij anders aangegeven. 

Tarief = 30 €/ workshops

Inschrijven doe je hieronder. Je zal doorgestuurd worden naar ons reservatieplatform ‘Momoyoga’. Daar meld je jou eerst aan om vervolgens de reservatie en betaling in orde te brengen. 

Geluksvlinder Lokeren

Workshops

Yoga voor je bovenrug, schouders en nek

Spanning in het lichaam zet zich vaak vast op het bovenlichaam. Ook veel bureauwerk en smartphonegebruik vormen extra spanning. 

 

Tijdens deze workshop deel ik alle tips en trics uit de yogawereld (houdingen, massage, ademen,..) die je helpen om spanning los te laten. 

 

Woensdag 5 april 2023 van 09u30-11u30 // Schrijf je hier in

Yoga Lokeren

Start2yoga

Tijdens deze workshop worden de basishoudingen van yoga uitgelegd en uitgevoerd. Ik begeleid je persoonlijk in de houdingen. Samen werken we toe naar de Zonnegroet. Ideaal voor beginners of gevorderden die even terug willen naar de basis.

Donderdag 6 april 2023 van 19u30-21u30 // Schrijf je hier in

Creëer ruimte en adem vrij

Tijdens deze workshop ontdek je de kracht van je ademhaling. Naast heel wat ademhalingsoefeningen (pranayama) doen we yogahoudingen gericht op het creëren van ruimte in het bovenlichaam zodat je terug vrij kan ademen.

 

Vrijdag 7 april 2023 van 09u30-11u30 // Schrijf je hier in

Yoga voor de onderrug en heupen

Trauma, stress en emoties worden opgeslagen in de regio van de lage rug en de heupen. Hierdoor kan je spanning en pijn ervaren in het bekkengebied. 

 

Tijdens deze workshop doen we zowel versterkende als ontspannende houdingen voor de onderrug en de heupen. 

 

Donderdag 13 april van 19u30-21u30 // Schrijf je hier in

Reset jezelf

Merk je dat je lichaam onder constante druk staat van prikkels en stress met als gevolg dat je kleine en grote klachten ervaart: slecht slapen, spanningen in het lichaam, geen rust kunnen vinden?

Tijdens deze workshop leer je om even op de reset – knop te drukken waardoor je lichaam en geest weer leren ontspannen en genieten. We doen rustige, vloeiende bewegingen, yin yoga houdingen en sluiten af met een yoga nidra sessie. 

vrijdag 14 april van 09u30-11u30 // Schrijf je hier in