Workshops

 Flowyoga Winter Workshops

Kom deze winter verstillen en ontspannen. Kies de workshop die bij jou past en geniet van een 2-uur durende onderdompeling in yoga.

Het maakt niet uit of je beginner bent of al even bezig bent met yoga. De workshop is toegankelijk voor iedereen in alle maten en vormen.

27/12 – Detox

De feestdagen en een gezellig samenzijn staan deze periode centraal. Maar het is ook een belangrijke periode om stil te staan bij wat je kan loslaten en niet meer nodig hebt in 2019. Inhale the good, exhale the bad.

VOLZET !!! 17/01 – Moon Energy

De maan staat altijd aan de hemel. Waar je ook bent. Maar wist je ook dat de maan een grote invloed uitoefent op je stemming, je emoties en je gedrag? In deze workshop ontdek je hoe je met deze energie positief kan omgaan.

21/02 – Heartwarming

Een hartverwarmende yogasessie voor meer zelfliefde. We doen heel wat hartopeners en een hartcoherentie-oefening. Afsluiten doen we -uiteraard- met een hartmeditatie.

14/03 – Yin Yoga

In deze workshop richten we ons op het versterken en versoepelen van het dieper gelegen bindweefsel (fascia) in het lichaam. Je blijft enkele minuten in éénzelfde houding liggen en ontspant volledig.

Elke donderdagavond van 19u30 – 21u30

Locatie: VZW De Vierschaar, vierschaarstraat 31, 9160 Lokeren
Prijs: 20 € per workshop

Meebrengen: losse, gemakkelijk zittende kledij en jouw mooiste glimlach

Inschrijven kan via info@geluksvlinder.be

Je bent pas zeker van je plaats na betaling op rekeningnummer BE65 0018 1895 3696 met vermelding van jouw naam en workshop.
De plaatsen zijn beperkt, wees er snel bij!

Liefs,
Selina