Workshops

Summer Workshops

In de zomer kan je vijf weken lang genieten van verschillende yogaworkshops. Kies de workshop die bij jou past en geniet van een 2-uur durende onderdompeling in yoga.

Het maakt niet uit of je beginner bent of al even bezig bent met yoga. De workshop is toegankelijk voor iedereen in alle maten en vormen.

11/07 – Back to basics

De basishoudingen van yoga worden uitgelegd en uitgevoerd volgens de anusara yoga. Ik begeleid je persoonlijk in de houdingen. Samen werken we toe naar de Zonnegroet. Ideaal voor beginners of gevorderden die even terug willen naar de basis.

18/07 – Relieve stress & build strength

In deze workshop ga je actief aan het werk met je nek-en schouderspieren. Ook de psoas-spier, onze emotionele spier, krijgt de nodige aandacht. Zowel ontspannende als versterkende houdingen komen aan bod.

25/07 – Get strong glutes

Heb je ook een zittende job? Pijn in de heup en de lage rug? Daar kunnen je zwakke bilspieren verantwoordelijk voor zijn. We focussen op onze glutes en maken ze sterker en steviger.

22/08 – Loosen up your lats

Deze sessie staat volledig in het teken van de latissimus dorsi of de brede rugspieren. Vaak te kort en gespannen door voorover gebogen schouders. We verlengen onze “lats” en groeien letterlijk en figuurlijk.

29/08 – Yin Yoga

In deze workshop richten we ons op het versterken en versoepelen van het dieper gelegen bindweefsel (fascia) in het lichaam. Je blijft enkele minuten in éénzelfde houding liggen en ontspant volledig. De meest rustgevende workshop van de vijf.
Praktisch

Elke woensdagavond van 19u30 – 21u30

Locatie: VZW De Vierschaar, vierschaarstraat 31, 9160 Lokeren

Prijs: 20 € per workshop

Meebrengen: losse, gemakkelijk zittende kledij en jouw mooiste glimlach

Inschrijven kan door je gegevens hieronder achter te laten.

Je bent pas zeker van je plaats na betaling op rekeningnummer BE65 0018 1895 3696 met vermelding van jouw naam en workshop. De plaatsen zijn beperkt, wees er snel bij!

Liefs,

Selina