Tijdens een workshop word je de volle twee uur ondergedompeld in één bepaald thema. We staan even stil bij de Oosterse en Westerse benadering van het thema(max. 30 min). Daarna volgt een kort moment van intunen en een ademhalingsoefening. We doen verschillende yogahoudingen en meditaties die passen binnen het thema. Ook hier sluiten we steeds af met een extralang deugddoend rustmoment en een kopje thee aan het einde van de les.

8 oktober – Breathe & Let go

In de herfst doet het element Metaal haar intrede. Dit element geeft de kracht om het verleden los te laten en op te ruimen zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe dingen. De ademhaling speelt hierin een belangrijke rol. Wanneer metaal in disbalans is ontstaan er klachten aan de longen, huid en darmen en heb je het moeilijk met loslaten van oude patronen. Tijdens deze sessie duiken we in deze signalen van disbalans en bekijken we hoe we de balans kunnen terugvinden met yoga.

12 november – Moon Energy

De maan staat altijd aan de hemel. Waar je ook bent. Maar wist je ook dat de maan een grote invloed uitoefent op je stemming, je emoties en je gedrag? In deze workshop ontdek je hoe je met deze energie positief kan omgaan en hoe we yoga daarin kunnen gebruiken.

10 december – Relieve stress & build strength

In deze workshop duiken we dieper in op het ontstaan van stress. Hoe reageert je lichaam op stress en hoe kan yoga hierbij helpen. Je gaat actief aan het werk met je nek-en schouderspieren. Ook de psoas-spier, onze emotionele spier, krijgt de nodige aandacht. Zowel ontspannende als versterkende houdingen komen aan bod.