Hoe veerkrachtig je ook bent, soms zit je eens vast.

Je weet niet of je naar links of rechts wil gaan. Je weet niet wat er moet veranderen om vooruit te gaan. Of je komt een obstakel tegen en je weet niet hoe je erover moet?

Als coach help ik jou om je eigen pad terug te vinden. Door de juiste vraagstelling, jouw verbeeldingskracht en de focus op een oplossing neem je kleine stapjes in het zien van jouw wens.

Wat kan je verwachten?

Ik luister naar jouw verhaal, zonder oordeel en in alle veiligheid. We kijken samen naar wat je wil en hoe jouw gewenste situatie eruit zou zien. We focussen op je sterktes, successen uit het verleden en jouw hulpbronnen. Jij zit zelf aan het stuur van jouw leven. Vanuit jouw energie en kracht gaan we op zoek naar stapjes die je helpen om de transformatie aan te gaan.

Aanpak

Ik ben geschoold in het oplossingsgericht coachen. Ik doe niet aan problem talk maar aan solution talk. Tijdens gesprekken focus ik niet op het analyseren van problemen, tekortkomingen en zwaktes. Maar op positiviteit en oplossingen. Een gesprek kan doorgaan op een locatie naar keuze. In jouw veilige omgeving. Met een kop koffie in een gezellig koffiehuis, al wandelend of bij mij thuis.

Investering

Een coachingsgesprek is een investering in jezelf, je kwaliteiten en vooral in jouw geluk. Hoeveel is jouw geluk waard voor jou?

Een coachingsessie duurt 60 min en daar investeer je 60 euro in.

Solution Focus of Oplossingsgericht werken is gebaseerd op de ‘solution focused brief therapy’ van Steve de Shazer  en Insoo Kim Berg.

If it ain’t broke, don’t fix it: if it’s broke, do something else” – Steve de Shazer

Verandering is onvermijdelijk. Het is onze taak om nuttige verandering te identificeren en te versterken – Mark McKergow

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Boek